HobbyBygg

Plugg bygge

Kategori: RC


Har kommit en bit med pluggen han kommer bli något för lång i fronten mistänker jag men för mycket jobb och för lite fritid att korta av det nu. om jag ska hinna åka någe i sommar med den.



Karossen är tilltagen runt ramen och ända ner till golvet då dragstern står på golvet. vilket inebär att jag troligtvis kommer få dra en linje över karossens nedre del och skära ut sedan.
Detta är altså pluggen jag ska gjuta en kaross runt så smoningom när tid finns.



Tänkte det kunde vara kul att jämföra storleken med en normal stor radiostyrd bil ;) vet ej skalan på den men man ser ju på ett ungefär hur stor den är då man vet hur stora baterierna är som ska sitta i den. lilla.

Nu har jag påbörjat Pluggen till karossen. grovt urkappad.

Kategori: RC

Uppdate

Kategori: RC

Jag har gjort några ändringar. ( det mesta sitter löst och kan sitta lite snett på bilderna men inte i fixerat läge) Vingen bak är höjd och inte fixerad.  Avgas systemet är värmt böjt och sen har jag börjat fästa en ny ut pipa. dock var argonen slut.

Jag har även börjat med en plugg. Till karossen men har inte kommit långt med den. Har fått tag i cellplast som jag börjat mäta och rita på.

En Fail safe har jag bestält. då hela bygget är Budget och Radiostyrningen är gammal så tod jag en av de billigare jag hittade.

Jag har ingen Dedline. Men innan sommarens slut så ska ni få se film på den in Action. Allra hälst skulle jag vilja köra den nu och egentligen går det. Men jag vill slutföra alla ditalier innan.